Opleidingen, o.a. ‘Grip op Kabels en Leidingen’

Er zijn een aantal aanbieders van kabels en leidingen. Het gaat zowel om cursussen (zoals CROW, Kapabel etc.) als om iets langere modules tot en met volledige opleidingen (Pipeliners Academy).

O.a. Berghauser Pont, Kapabel, CROW en Pipeliner bieden cursussen over kabels en leidingen aan. Kapabel geeft een aantal keer per jaar een ééndaagse training op het coördineren van kabels en leidingen. Hierbij richten zij zich vooral op de doelgroep van medewerkers die binnen de Nederlandse gemeenten werkzaam zijn binnen het werkveld van kabels en leidingen. De opleiding van CROW is gericht op graafschade. Pipeliner biedt opleidingen, inclusief een masteropleiding. Berghauser Pont is interessant voor wie zijn/haar juridisch kader scherper wil afstellen, zoals de werking van wetten in de energietransitie.

De JoinAcademy van LegalInfra heeft een 4-daagse (verspreid over meerdere maanden) opleiding “Grip op Kabels en Leidingen”. Deze 4-daagse is echt gericht op de gemeentelijk allrounder én specialist in de ondergrond en kan snel starten. Interesse? Neem contact op met Fabienne Looij, flooij@joinacademy.nl als je wilt deel nemen aan de module die start in het eerste kwartaal van 2024.