Bereikbaarheid GPKL

Vereniging GPKL is bereikbaar per mail en telefoon. Als er niet wordt opgenomen, belt 1 van ons je terug. Ook per mail bellen we vaak terug. Het helpt als je een korte mail stuurt naar info@gpkl.nl met onderwerp en 06-nummer. We laten altijd iets weten en als we je niet direct kunnen helpen, verwijzen we je door én gaan er zelf achteraan.

Hieronder een willekeurige greep uit alleen de telefonische vragen van de afgelopen weken.

  • Melden van ervaringen mbt kabels & leidingen die nieuw voor jou of jouw gemeente zijn. Wellicht kunnen we je koppelen aan een gemeente die hier ervaring mee heeft, of er is sprake van een trend(breuk) waarvoor wij achter de oorzaak aan gaan. Mogelijk kunnen we dan ook iets betekenen in de oplossing, zoals evaluatie van wetgeving, een uitvoeringsprotocol of factsheet, etc.
  • Een idee delen en toetsen, samenwerkingspartners zoeken voor tentoonstellingen, verbetering praktijk, etc.
  • “Bij ons werkt nu even niemand ‘echt’ aan kabels en leidingen, wat zet ik in een vacature voor een ondergronds persoon?” (dit is in zichzelf ook een melding, van de trend dat er een grote krapte op de arbeidsmarkt is naast verwachte krapte door pensioneringen)
  • Een partij heeft iets gelezen op de website waar hij over twijfelt en zelfs wat bozig om wordt, we plannen een Teams of live gesprek in. Het advies wordt op toon aangescherpt en het gesprek vervolgd met een checkgesprek enkele maanden later.
  • Een coördinator heeft net een gesprek achter de rug met een omgevingspartij en wil kort sparren over de interpretatie van een bepaalde term