Start Landelijk Lab Ondergrondse Infra

Het Lab ondergrondse infra is van start gegaan!

KOBO-HO, de Bouwcampus en het GPKL ondertekenden de start van dit lab in de Lochal in Tilburg.
Onder KOBO-HO zijn al studielabs op lokaal en regionaal niveau. Met de start van het Lab Ondergrondse Infra is er een paraplu om over ondergrondse infra alle studies en stages te bundelen. Hiermee maken studenten van allerlei opleidingen tijdens hun studie kennis met de ondergrond. De actieve samenwerkingen zijn op dit moment met hogescholen. Een pilot met MBO en universiteiten is expliciet opgenomen. Dat betekent in onderwijstermen dat ‘de hele leerlijn’ is meegenomen. Het is voor alle partijen belangrijk dat een stage of opdracht met het thema ondergrond bij studenten van alle type onderwijs mogelijk is.

Wat kun jij hiermee?

  • Heb jij voor jouw organisatie interesse in stagiairs of afstudeerders, laat het weten. In februari starten de eerste stagiairs. KOBO-HO helpt bij het maken van een match in jouw regio.
  • Heb je een interessante casus of zie je deze aankomen? Schroom dan ook niet om contact op te nemen. Dan kijken we of en hoe we dit kunnen inbrengen in onderwijs, opdrachten of stages. Maak een afspraak via info@gpkl.nl
  • Ben of ken je zelf een student en wil je een stage of opdracht over ondergrondse infra doen? Je kunt rechtstreeks contact met KOBO-HO opnemen. We kijken dan met je mee hoe we kunnen matchen met organisaties.
    Contact opnemen kan via https://www.KOBO-HO.nl/contact
VLNR: Steven Adriaansen (voorzitter GPKL en burgemeester Woensdrecht); Wil Kovács (namens de Bouwcampus); Geert Roovers (Lector Saxion en trekker KOBO-HO)