Opleidingen, o.a. ‘Grip op Kabels en Leidingen’

Er zijn een aantal aanbieders van kabels en leidingen. Het gaat zowel om cursussen (zoals CROW, Kapabel etc.) als om iets langere modules tot en met volledige opleidingen (Pipeliners Academy).

In oktober start de JoinAcademy van LegalInfra met hun 4-daagse (verspreid over meerdere maanden) opleiding “Grip op Kabels en Leidingen”. Omdat deze snel start, krijgt deze hieronder iets meer aandacht.

Inhoud opleiding JoinAcademy

In vier modules wordt de ondergrond behandeld. Te beginnen bij ‘waarom’, naar ‘hoe’ en eindigen met ‘waarheen’ aan de hand van de meest recente ontwikkelingen. Aan het eind van de opleiding heb je zicht op wie er allemaal een rol speelt in de ondergrond, wat hun speelvelden en belangen zijn en hoe je dit praktisch kunt inzetten. Deze opleiding is geschikt voor adviseurs en coördinatoren.

Interesse? Neem contact op met Hanna Niphuis, hniphuis@legal-infra.nl als je wilt deelnement aan de module die start op 3 oktober a.s.

Andere aanbieders

Ook Kapabel, CROW en Pipeliner bieden cursussen over kabels en leidingen aan. De korte workshop/opleiding van Kapabel is door diverse van onze leden gevolgd. De feedback is dat deze erg is gericht op de beginnende adviseur of toezichthouder, en minder geschikt voor wie al enkele jaren met kabels & leidingen te maken heeft in het werk. De opleiding van CROW is gericht op graafschade. Pipeliner biedt opleidingen, inclusief een masteropleiding.