Live platformbijeenkomst + special ruimte-zoeken 9 oktober in Arnhem

In de ochtend van maandag 9 oktober organiseren we het platformoverleg GPKL. Iedereen die in een gemeente werkt aan de regie op de ondergrond, het vergunnen of het coördineren, beleidmaken of toezichthouden over NUTS en/of telecom is welkom voor deze bijeenkomst. Deze keer is dit live in Arnhem en voor de eerste keer sinds 2020 ook niet in een hybride vorm. Om ook de mensen die niet aanwezig kunnen zijn te voorzien, zal zowel vooraf als achteraf een uitgebreider discussiestuk worden gepubliceerd. De volgende ledenvergadering is overigens online op 7 december a.s..

Als uw gemeente lid is, kunt u zich (gratis) aanmelden via het inschrijfformulier tot 4 oktober. Is uw gemeente (nog) geen lid, neem even contact op via info@gpkl.nl of telefonisch via 0318 438 099. Neem gerust een ruimtelijke of energie/buurtaanpak-collega mee voor de special of gehele vergadering.

09:45-10:00 Inloop

10:00-10:50 Platformoverleg leden met updates vanuit alle lopende dossiers

11:00-12:00 Special ruimte zoeken voor bovengrondse voorzieningen van ondergrondse netten (Gemeenten; Liander; Telecompartij)

12:00 e.v. Lunch

Het overleg kan desgewenst gecombineerd worden met het middagprogramma van ‘Dag van de Stad’: het door VNG jaarlijks georganiseerde congres rond stedelijke uitdagingen. U kunt zich hiervoor aanmelden via www.dedagvandestad.nl .